تبلیغات
بهترین ها - تهیه یک ماست خانگی و سالم و خوشمزه در منزل
بهترین ها
جالب ترین ها

بهترین ها،جالب ترین ها،عجیب ترین ها از همه جا

مدیر وبلاگ : مینا

تهیه یک ماست خانگی و سالم و خوشمزه در منزل

چهارشنبه 21 خرداد 1393  ساعت: 02:14 ب.ظ

نوع مطلب :آشپزی و تغذیه,آموزش انواع غذاها ،

نظرات() 

با تهیه ماست خانگی، خیالتان از بابت طبیعی بودن و خلاصی از شر مواد افزودنی که به محصولات تجاری اضافه می شود راحت است.

اگر ماست آب بیندازد و تکه‌تکه شود یعنی شیر زیاد داغ بوده یا ماستی که بعنوان مایه اصلی استفاده کرده اید خیلی سرد  بوده و با دمای شیر هماهنگی نداشته است.

برای درست کردن ماست  لازم نیست کار خاصی انجام دهید فقط 20 دقیقه زمان بگذارید و بعد به شیر استراحت دهید تا ماست طی فرایند تخمیر آماده شود.

در صورتی‌ که دوست داشتید ماست خانگی‌تان سفت باشد یک روز بعد از اینکه آن را به یخچال منتقل کردید و قبل از شکستن قالب ماست یک پارچه تمیز نخی رویش بیندازید و هر چند ساعت که دستمال آب ماست را به خود می کشد, دستمال را برداشته آبش را بگیرید و دوباره روی ماست بیندازید. طرز تهیه ماست چکیده را هم ببینید.

با تهیه ماست خانگی، خیالتان از بابت طبیعی بودن و خلاصی از شر مواد افزودنی که به محصولات تجاری اضافه می شود راحت است.

اگر ماست آب بیندازد و تکه‌تکه شود یعنی شیر زیاد داغ بوده یا ماستی که بعنوان مایه اصلی استفاده کرده اید خیلی سرد  بوده و با دمای شیر هماهنگی نداشته است.

برای درست کردن ماست  لازم نیست کار خاصی انجام دهید فقط 20 دقیقه زمان بگذارید و بعد به شیر استراحت دهید تا ماست طی فرایند تخمیر آماده شود.

در صورتی‌ که دوست داشتید ماست خانگی‌تان سفت باشد یک روز بعد از اینکه آن را به یخچال منتقل کردید و قبل از شکستن قالب ماست یک پارچه تمیز نخی رویش بیندازید و هر چند ساعت که دستمال آب ماست را به خود می کشد, دستمال را برداشته آبش را بگیرید و دوباره روی ماست بیندازید. طرز تهیه ماست چکیده را هم ببینید.

مواد لازم:

شیر یک لیتر

ماست دو قاشق سوپخوری


طرز تهیه:
  1. شیر را می‌جوشانیم و می‌گذاریم کمی سرد شود، تا جایی اگر نوک انگشت‌مان را به شیر بزنیم، گرمای آن حس شود ولی انگشت را نسوزاند.

  2. ماست را مدتی بیرون از یخچال قرار می‌دهیم تا دمای اتاق را به خود بگیرد سپس آن را هم زده و با کمی شیر مخلوط می‌کنیم تا دمای ماست با شیر نسبتاً هماهنگ شود؛ این کار از ترک خوردن ماست بعد از درست شدن آن جلوگیری می کند.

  3. سپس ماست رقیق شده با شیر را از کنار ظرف، داخل شیر می‌ریزیم و ظرف را آهسته تکان می‌دهیم تا شیر با ماست کمی مخلوط شود (شیر را هم نمی‌زنیم). بعد بشقابی را روی دهانه ظرف می‌گذاریم و روی آن را با پارچه کلفتی مانند حوله می‌پوشانیم و حدود 6 ساعت آن را در دمای اتاق قرار می‌دهیم تا ماست ببندد.

  4. پس از این‌که ماست خودش را گرفت، حوله را از روی ظرف بر می‌داریم و ظرف ماست را در یخچال می‌گذاریم تا کامل سرد شود. 

  5. این ماست هم اکنون برای سرو مناسب نیست؛ حداقل یک روز آن را داخل یخچال نگه دارید تا ماست تان سفت شود.



نوشته شده توسط:مینا

ویرایش:چهارشنبه 21 خرداد 139302:17 ب.ظ

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.

آرشیو موضوعی

آرشیو

آخرین پستها

نویسندگان

لینکستان

لینکدونی

آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

اَبر برچسبها

جستجو



CD/DVD
آموزشی
آموزش زبان
بازی
ژورنال
سرگرمی
مذهبی
مستند
موبایل
موسیقی
نرم افزار
ویژه بانوان
ویژه کودکان
کسب درآمد
آرایشی و بهداشتی
آرایش و زیبایی
بهداشت و سلامت
تناسب اندام
زیورآلات
ساعت
گردنبند
گوشواره
انگشتر
دستبند
النگو
گل سینه
گل سر
عینک
سایر
لوازم خانگی
آشپزخانه
دکوراسیون داخلی
سایر
لوازم جانبی خودرو
لوازم جانبی خودرو
کیت الکترونیکی
موبایل
کامپیوتر
سرگرمی
کاربردی
پوشاک
تی شرت
شال و روسری
جوراب
لباس زیر
سایر
کتاب
آموزشی
پزشکی
روانشناسی
تناسب اندام
زناشویی
اقتصادی
کسب درآمد
رمان و داستان
ادبی و هنری
کامپیوتر
مذهبی
عطر و ادکلن
ویزه آقایان
ویژه بانوان
اسپورت
سرگرمی
شوخی و سرگرمی
عروسکی
فکری و آموزشی
هدیه
ویژه آقایان
ویژه بانوان
ویژه کودکان
ویژه مناسبت ها
تجهیزات امنیتی
پلمپ های پلاسنیکی
پلمپ های کابلی
پلمپ های کانتینیری
برچسب های امنیتی
لیبل
هولوگرام